Inseamna profesionalism, transparenta, incredere!
Consultanta financiara profesionala pentru asigurari de viata si non-viata, investitii, imprumuturi sau planuri de pensionare

Financial Service Diffrently 


Inseamna profesionalism, transparenta, incredere!


Consultanta financiara profesionala pentru asigurari de viata si non-viata, investitii, imprumuturi sau planuri de pensionare

  
  
  

Despre Noi

Business Partners, fondat in 2013, se specializeaza pe consultanta financiara personala si ofera planuri financiare personalizate la standard europene. Valoarea adaugata pe care o aducem pe piata romaneasca consta in calitatea serviciilor, obiectivitate si satisfactia clientilor nostri. Cresterea constanta si imbunatatirile pot fi aduse doar prin inovatie continua si de aceea monitorizam tendintele pietei si contribuim activ la imbunatatirea produselor financiare.

Scopul nostru este sa avem o comunicare transparenta cu clientii, colaboratorii si partenerii nostri. Valorile pe care le-am definit in codul etic au devenit valori de baza pentru activitatea noastra zilnica de pe piata financiara.

Puterea noastra sta in oamenii nostri. De aceea, Business Partners are standarde ridicate in selectia colaboratorilor. Fiecare din ei trebuie sa treaca un interviu standard iar apoi sa obtina certificarea interna din partea companiei si licentierea din partea statului. Asteptarile pe care le avem de la partenerii nostri sunt mari, dar in acelasi timp oferim conditii si beneficii de top.

Suntem o echipa de profesionisti tineri si dinamici, respectati si apreciati atat de catre clientii nostri cat si de catre parteneri.
Viziunea

Telul nostru este calitatea ridicata a servicilor si obiectivitatea planurilor financiare, oferite unei game largi de clienti prin intermediul unei retele de birouri profesionale si centre de clienti in Romania.